LENOVO IDEAPAD C4030 TOUCHSCREEN (SI I RI) E pershtateshme per punime ING! 2D etj
Si i ri

470 EUR

CPU  i3 4010U 1.7 GHZ 
RAM  8 GB DDR3
HDD 250 SSD 
GPU HD GRAPHIC 1.7 GB 
GPU NVIDIA 820A 2GB DEDIKUAR
WEBCAMERA -USB 3.0 -DVD RW HDMI ETJ
SCR 23  FUL HD  TOCHSCREEN
MAUS TASTJERE WIRELESS ORG

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1022Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.