HP SPECTER 13 (SI I RI)
Si i ri

TELEFONO

CPU i7-8550U 1.8 GHZ QUAD CORE TURBO 4.0
MEM 16 GB DDR4
HDD 500 SSD 
GPU HD620 4 GB 
SCR 13. FULL FHD 4K 3840 x 2160
USB - C 3 PORTA - KEYBOARD LED 
BATERIA 4-5 ORE
WINDOWS 10 LICENSUAR

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1105Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.