HP WORKSTATION Z820 (OCTA CORE)
Si i ri

TELEFONO

CPU XEON E5-2670  2.6 GHZ  OCTA CORE TURBO 3.3 GHZ  (2 CPU FIZIK)
RAM 32 GB DDR3 ECC
HDD 250  GB SSD 
HDD 1TB 7200 RPM
GPU 4 GB K2200 DDR5 DEDIKUAR (NEW
WINDOWS 7 PROFESIONAL  UPGRADE 10
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 450Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.