PRINTER BROTHER T310 - T510 COLOR (EKONOMIKE 6000 FAQE ME NJE TONER! (NEW BOX)
I ri

25000 LEK -27000 LEK

-All in on color wireless

A4 - PRINT - SCAN - FOTOKOPJE

-5000-6000 Faqe me 1 Boje!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 468Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.