APPLE MACBOOK RETINA 13 INCH 2015 (SI I RI) SUPER OKAZION
Si i ri

750 EUR

-CPU i5 2.7 GHZ 
-RAM 8 GB
-HDD 250 GB SSD
-GPU IRIS PRO 1.5 GB
-Webcamera - USB 3.0 - Thunderboard
-SCR 13 Inch Retina Display
-Bateria mban 7-8 orë

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 645Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.