LENOVO THINKPAD E565 (SI I RI) OKAZION E pershtateshme per programim! etj
Si i ri

285 EUR

CPU AMD A6-8500P 1.6 GHZ TURBO 3.0 GHZ
MEM 8 GB DDR3
HDD 250 SSD 
GPU R5 512MB DEDIKUAR UP 4GB 
SCR 15.6  HD LED
USB 3.0-HDMI-WEBCAMERA-FINGERPRINT ETJ
BATERIA 3-4 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 1087Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.