ONE 6 PLUS T (VERSION EUROPIAN I I RI) OKAZION
i ri

500 EUR

MEM 8 GB RAM
MEM 128GB 
NGJYRA E ZEZE
SCR 6,4 INCH

NE QESE FABRIKIMI!
SHOQEROHET ME AKSESORE ORGJINAL!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1086Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.