APPLE MACBOOK AIR 2017 (SI I RI)
Si i ri

TELEFONO

CPU i5 1.8 GHZ TURBO 2.9 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 120 GB SSD
GPU HD6000 1.5 GB
WEBCAMERA - THUNDERBOARD
SCR 13 INCH
BATERIA 7-8 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 400Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.