LENOVO IDEAPAD 310 (I RI) SUPER OKAZION E pershtateshme per programim!
i ri

500 EUR

CPU i7 2.5 GHZ 6500U TURBO 3.1 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 250GB SSD
GPU HD520 4 GB
WEBCAMERA - DVD RW- USB 3.0
SCR 15.6 INCH HD LED
BATERIA 3-4 ORE BATERI

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1629Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.