HP PROBOOK 450 G3 (SASI E LIMITUAR) E PERSHTATESHME PER PUNIME ING 3D
Si i ri

450 EURO

CPU i5 6200U 2.4 GHZ TURBO 2.8 GHZ
RAM 8 GB DDR4
HDD 250 GB SSD
GPU HD520 4GB
GPU R7 RADEON 2GB DEDIKUAR
WEBCAMERA- USB 3.0- THUNDERBIARD - KEYBOARD LED
SCR 15.6 FULL HD 1920-1080
BACTERIA 4-5 ORE

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj garanci!     KODI: 1600Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.