HP WORKSTATION Z840 (SASI E LIMITUAR) E PERSHTATESHME PER MONTAZH 4K
Si i ri

1690

CPU XEON E5-2667 V3 X2 CPU OCTA CORE
RAM 64GB DDR3 ECC
HDD 500  GB SSD 
HDD 1TB 7200 RPM
GPU K5200 8GB DDR5 DEDIKUAR 
WINDOWS 7 PROFESIONAL  UPGRADE 10
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1623Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.