HP WORKSTATION Z820 (SASI E LIMITUAR)
Si i ri

690 EURO

CPU XEON E5-2630  2.3 GHZ  QUAD CORE TURBO 2.8 GHZ 
RAM 32 GB DDR3 ECC
HDD 500  GB SSD 
HDD 1TB 7200 RPM
GPU K4000 3GB DDR5 DEDIKUAR 
WINDOWS 7 PROFESIONAL  UPGRADE 10
MAUS + TASTJERE

Ky produkt ka 12 muaj Garanci!

Ka 12 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 450Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.