IMAC 27 - LATE 2013 2K EXTREM (SI I RI) E pershtateshme per punime ing 3D etj
Si i ri

TELEFONO

CPU i7 3.8 GHZ QUAD TURBO 3.9 GHZ
RAM 32 GB DDR3
HDD 1TB SSD
GPU GT780 4 GB DEDIKUAR
SCR 27 INCH 2K 
TASTJER - MAUS STANDART 
.
Ky produkt ka 6 Muaj Garanci

Ka 6 Muaj Garanci! garanci!     KODI: 1615Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.