APPLE IMAC 21.5 LATE 2015 (SI I RI) SASI E LIMITUAR!
Si i ri

650 EURO

CPU i5 1.6 GHZ TURBO 2.7 GHZ
RAM 8 GB DDR3
HDD 250GB SSD
GPU IRIS 1.5 GB 
SCR 21.5 FULL HD 1920-1080
TASTJER - MAUS STANDART 

Ka 6 muaj garanci!     KODI: 44Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.