APPLE IMAC 21.5 LATE 2017 (SI I RI) E pershtateshme per programim
Si i ri

950 EURO

CPU i5 2.3 GHZ
RAM 16 GB DDR4  
HDD 500SSD
SCR 21.5 IPS FULL HD
TASTJER - MAUS ORIGINAL WIRELESS

Ky produkt ka 6 muaj Garanci!

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1504Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.