MONITOR HP E231 FHD (SASI E LIMITUAR)
Si i ri

70 EURO

SCR 23 INCH FULL HD IPS
OUT DISPLAY PORT-DVI-VGA
USB PORT ETJ 

Ka 6 Muaj Garanci garanci!     KODI: 1494Ofertat më të mira i gjeni tek ne. Me produkte cilsore dhe cmime të lira.